Herfra var springet ikke så stort til at arbejde målrettet med markedsføring på et reklamebureau. Min faglige viden har jeg siden udviklet og finpudset gennem ansættelser af gennemsnitlig to års varighed som tekstforfatter på fem af landets førende bureauer:

• Wunderman Cato Johnson (WCJ)
• Generator/e-scape → Tribal DDB
• Leo Burnett/iLeo
• Gekko
• Wunderman.

Inden jeg den 1. januar 2008 kvittede mit faste job som tekstforfatter for at blive 100 procent freelance, havde jeg således opbygget en bred og dyb ekspertise inden for markedsføringens klassiske discipliner:

direct marketing
dialog/relationsopbygning
massekommunikation.

Velkommen

Om Artikulator

Baggrund

Kompetencer

Kunder

item9
item9b
item9b1
item9b1a
item9c

Min uddannelsesmæssige baggrund er en cand.ling.merc (translator/oversætter) i engelsk oven på uddannelsen til korrespondent i engelsk og fransk fra Handelshøjskolen i København (Copenhagen Business School).

Derudover er jeg uddannet sygehjælper og plejer med cirka 20 års erfaring inden for sundhedssektoren med såvel somatik som psykiatri. Et arbejde, der kræver kommunikation med alle mulige typer mennesker.

Efter sproguddannelsen på Handelshøjskolen arbejdede jeg i IBM Danmarks SprogCenter i 5 ½ år. Jeg startede med at formulere de tekster, der skulle hjælpe brugerne af IBM’s hardware og software til at forstå og bruge produkterne.

Efterhånden begyndte jeg så at skrive de tekster, der skulle sælge løsningerne.

Priser

Kontakt

item9b1a1
item9b1a2

Sygehjælper plejer korrespondent cand.ling.merc i engelsk oversætter tekstforfatter

kontaktinfobunden1
item9b1b